top of page

З понеділка впродовж двох тижнів всі учні навчатимуться з використанням дистанційних технологій

Із 30 жовтня Львів переходить до червоної зони


Для учнів 1-11 класів буде організовано навчання з використанням дистанційних технологій.


Робота гуртків у позашкіллі та школах відбуватиметься у такому ж режимі.


Окрім того, з метою обмеження фізичних контактів серед учасників освітнього процесу заборонено організацію та проведення групових подорожей та екскурсій.


Чому саме таке рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС

Думаю, відповідь є.


Кількість дітей, у яких підтверджено COVID-19, станом на 23 жовтня - 205 осіб, а за вересень такий діагноз мали 150 учнів наших шкіл.


У працівників впродовж вересня підтвердження було у 118 осіб, а за три тижні жовтня - у 139. Цього тижня зафіксовано смерть, внаслідок захворювання на COVID-19, вчительки однієї із наших шкіл.

Факти говорять самі за себе!


Хочу наголосити, що організація навчання з використанням дистанційних технологій не пов’язана із постачанням тепла у школи. У міста достатньо коштів, аби оплатити за тепло для всіх закладів освіти.


Щодо навчання з використанням дистанційних технологій, то кожна школа працює на певній освітній платформі. Впроваджуючи змішане навчання упродовж минулого року, діти та вчителі зараз активно використовують інструменти дистанційного навчання.


Особливу увагу педагоги приділяють учням початкової школи та, зокрема, першачкам. Вчителі знають, як працювати з дітьми такого віку та відкриті до батьків, якщо у них виникатимуть певні труднощі.


Ми всі у непростій ситуації, але такі обмеження допоможуть зберегти життя не однієї людини

Бережіть себе та своїх близьких!



Comments


bottom of page