top of page

Сьогодні великій родині Ліцею № 70 виповнюється славетних 60!💐


За великим родинним столом зібрались педагоги, аби в цей нелегкий час вшанувати здобуте, оцінити теперішнє і впевнено крокувати в майбутнє.

Гортаючи сторінки історії Ліцею, ми з вдячністю і шаною згадуємо усіх педагогів, котрі скурпульозною й наполегливою працею зводили засади Ліцею. Завдяки мудрості наших наставників у доросле життя впевнено крокувало чимало фахівців і науковців, котрі й сьогодні творять і збагачують Україну. Доземний уклін Вам, Наставники й Учителі.

Сьогодення Ліцею - це новаторство й інноваційність навчання. І наші педагоги впевнено впроваджують нові засади й орієнтири навчання й виховання учнів.

Гордість Ліцею – це наші учні й випускники, котрих щорік більшає; а рівень їхніх досягнень і впевний вступ до університетів невпинно зростає. Ще вчора вони – учні, а сьогодні очолюють провідні галузі науки, виробництва, оборони.

Наша зустріч – це ще й амбітні плани на майбутнє у розбудові Ліцею, навчальних звершеннях на благо України під мирним небом. Здоров’я і наснаги нам усім.

Все буде Україна!



bottom of page